December 3-án, hétfőn 18 órától Budapesten Trauma és irodalom a nők elleni erőszak vonatkozásában címmel rendeznek beszélgetést a 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen programsorozat rendezvényeként. A beszélgetés egyik résztvevője – a MEGTAGADVA c. regénye okán – Kováts Judit, továbbá Cserháti Éva (műfordító, a NANE Egyesület önkéntese), Czapáry Veronika (író, irodalomszervező) és Menyhért Anna (író, irodalomtörténész) társaságában. A moderátor Kassai Zsigmond (újságíró, kritikus).

Időpont: 18:00-19:30

Helyszín: Frisco Kocsma-Kávézó, Budapest 1093 Mátyás utca 11.

Szervező: Czapáry Veronika, Szilva Eszter

Bővebben: http://16akcionap.org/traumaesirodalom

 

A Megtagadva című nagysikerű regény további bemutatói, kapcsolódó rendezvényei:

November 28-án, szerdán 17 órától Nyíregyházán, a Korzó Bevásárlóközpont és a Libri Könyvesbolt szervezésében várják az érdeklődőket a Korzó 2. emeleti összekötő hídjához. A moderátor Dr. Onder Csaba főiskolai tanár, A Vörös Postakocsi főszerkesztője. 

December 1-jén, szombaton 17 órától Oroson, a regény fő cselekményeinek helyszínén a helyi közéleti egyesület meghívásának tesz eleget. Az általános iskola ebédlőjében bizonyára különleges könyvbemutatóra kerül sor. A moderátor Kujbusné dr. Mecsei Éva Ph.D., a megyei levéltár igazgatója.

December 10-én Nyíregyházán, 14 órától a megyei levéltár „Beszélgetések a 20. századról” című rendezvényének keretében lesz beszélgetés témája a MEGTAGADVA c. regény. A moderátor Dr. Galambos Sándor, a megyei levéltár igazgató-helyettese.